Curs Yoga

Cursurile se desfășoară în fiecare vineri de la orele 1730 la Casa Sindicatelor (B-dul Grigore Bălan nr. 1), sala 4, începând cu data de 1 octombrie.

Prima lună este gratuită. Relații la tel. 0771 085 463.

[mai mult]

Curs de Ayurveda

Cursuri – în fiecare luni de la orele 19 la str. Grigore Bălan nr. 1 camera 4.

Ayurveda sau „Știința vieții” este cel mai cuprinzător și totodată cel mai ușor de înțeles sistem de vindecare și de menținere naturală a stării de sănătate. Cunoscută inițial în India, ea s-a răspândit cu timpul în întreaga lume. Ayurveda ne învață la modul practic, că starea de sănătate a ființei umane reprezintă o stare de echilibru și de armonie atât fizică, cât și psihică, mentală și spirituală.

[mai mult]

Ziua Internațională Yoga

21 Iunie

Organizația Națiunilor Unite a stabilit oficial ZIUA INTERNAȚIONALĂ PENTRU YOGA în data de 21 Iunie.
Cu această ocazie, se va organiza, în mai multe oraşe din ţară şi din străinătate, un program spiritual care va cuprinde:

  • prezentarea unor exerciţii yoga (asana-e)
  • realizarea unei spirale yang®
  • conferinţe
[mai mult]

Săptămâna Spiritualităţii

Săptămâna Spiritualității are ca scop îmbunătățirea calității vieții pe toate planurile prin informațiile teoretice și metodele practice pe care le pune la dispoziția participanților.

[mai mult]

Săptămâna Îngerilor şi a Arhanghelilor

Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor este un eveniment internațional care îşi extinde tot mai mult aripile protectoare în lumea noastră.
Acest eveniment este menit să te ajute să înțelegi mai bine și să comunici mai ușor cu minunata lume a Îngerilor și a Arhanghelilor.

[mai mult]

Curs de comuniune cu entităţile angelice

Lumea entităţilor angelice este cu mult mai mult decât ne putem imagina la prima vedere dacă ne gândim, că Dumnezeu Tatăl acţionează permanent prin mesagerii săi celeşti pentru a menţine ordinea şi armonia în Creaţia Sa.

Fiecare dintre noi suntem ajutaţi, fie că ştim sau nu, de entităţile angelice care ne ghidează, ne inspiră şi ne protejează.

[mai mult]

Evenimente

Curs Yoga[mai mult]
Curs de Ayurveda[mai mult]
Ziua Internațională Yoga[mai mult]
Săptămâna Spiritualităţii[mai mult]
Săptămâna Îngerilor şi a Arhanghelilor[mai mult]
Curs de comuniune cu entităţile angelice[mai mult]
[toate evenimentele]