Jóga tanfolyam

A kurzusok minden pénteken 1730 órai kezdettel a Szakszervezetek Házának (Grigore Bălan út 1 sz.) 4-es termében lesznek megtartva, október 1-től kezdődően.

Az első hónap ingyenes.

[több]

Ajurvéda tanfolyam

Tanfolyam – hétfőnként 19 órától a Grigore Bălan utca 1. szám alatt.

Az ayurvéda vagy az élet tudománya, a legátfogóbb, és ugyanakkor a legkönnyebben megérthető gyógyászati rendszer, mely természetes úton segít az egészségünk megőrzésében. Eredetileg Indiából származik, majd szétterjedt az egész világban. Az ayurvéda gyakorlatilag megtanít minket arra, hogy az egészség nem más, mint egy fizikai, pszichikai, mentális és spirituális egyensúly és harmónia.

[több]

A Jóga Nemzetközi Napja

Június 21.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete Június 21-ét hivatalosan a JÓGA NEMZETKÖZI NAPJÁNAK nyilvánította.
Ennek alkalmából, az ország és a világ több városában spirituális program van szervezve, amelyben megtalálható bizonyos jóga gyakorlatok (ászanák) bemutatása, egy jang spirálban® végzett meditáció, előadások.

[több]

Szellemiség Napok

A Szellemiség Napok rendezvény célja olyan elméleti információk és gyakorlati módszerek bemutatása , amelyek életünk minőségét , annak minden területén javítja. Ez, a sepsiszentgyörgyi jógázók csoportjának rendezvénye , akik megismerték , és sikerrel alkalmazták e módszereket , és önzetlenül továbbadják azoknak, akik nyitottak a befogadásukra.

[több]

Angyalok és Arkangyalok Hete

Az Angyalok és Arkangyalok Hete egy vallási hovatartozástól független, nemzetközi rendezvény. Minden évben október végén-november elején zajlik a világ több országában.

[több]

Tanfolyam az angyali entitásokkal való egységállapot megvalósításáért

Hogyha meggondoljuk, hogy az Atyaisten rejtelmes módon az Ő mennyei küldöttei által cselekszik, azért, hogy fenntartsa a rendet és az összhangot a Teremtésében, akkor kiderül számunkra, hogy az angyali lények világa sokkalta több annál, mint, amit első látásra el bírnánk képzelni.

Akár tudjuk ezt, akár nem, mindegyikünk részesül bizonyos angyali lények segítségében, ihlető vezetésében és védelmében.

[több]

Események

Jóga tanfolyam[több]
Ajurvéda tanfolyam[több]
A Jóga Nemzetközi Napja[több]
Szellemiség Napok[több]
Angyalok és Arkangyalok Hete[több]
Tanfolyam az angyali entitásokkal való egységállapot megvalósításáért[több]
[összes esemény]