Tanfolyam az angyali entitásokkal való egységállapot megvalósításáért

Hogyha meggondoljuk, hogy az Atyaisten rejtelmes módon az Ő mennyei küldöttei által cselekszik, azért, hogy fenntartsa a rendet és az összhangot a Teremtésében, akkor kiderül számunkra, hogy az angyali lények világa sokkalta több annál, mint, amit első látásra el bírnánk képzelni.

Akár tudjuk ezt, akár nem, mindegyikünk részesül bizonyos angyali lények segítségében, ihlető vezetésében és védelmében.

Számos tanúságtétel és leírás létezik, melyek feltárják számunkra az angyali világok töredékeit, azonban a valódi keresők legbecsesebb kincse a közvetlen megtapasztalás, és meg is marad annak.

A tanfolyam által felkínált kiterjedt információk, gyakorlati módszerek és újszerű spirituális példázások révén minden résztvevő biztos léptekkel tud haladni az úton, melyen felfedezi az Angyalok jelenlétét a saját belső univerzumában.

A Szeráfok végtelen szeretettel teli spirituális fénye, a Kerubok páratlan bölcsessége, a Trónusok példás alázata, az Uralmak örök igazságossága, az Erények isteni ereje, a Hatalmasságok szüntelen és fáradhatatlan harca a gonosz ellen, a Fejedelemségek spirituális vezetése, az Arkangyalok tévedhetetlen védelme, valamint az Angyalok szeretetteljes és együttérző ölelése, csupán néhány arculata az isteni valóságnak, amelyben létezünk, és amelyek mindig elérhetőek számunkra az Atyaisten Kegyelme által.

Íme néhány kérdés, melyekre a tanfolyam az angyali entitásokkal való egységállapot megvalósításáért képes választ nyújtani:

  • Hogyan tanuljak meg kommunikálni az angyalokkal?
  • Mikor és hogyan képes segíteni nekem az Őrangyalom?
  • Hogyan tanuljam meg az öntudatos álmodást?
  • Hogyan tudok összhangot teremteni emberi kapcsolataimban az angyalok segítségéért folyamodva?
  • Hogyan legyek sikeres jó irányban a pozitív alkotó gondolkodás által?
  • Melyek a démoni entitások csapdái?
  • Hogyan tanuljak meg végtelenül szeretni?
  • Hogyan bocsássak meg önmagamnak és mindazoknak, akik tévedtek velem szemben, azért, hogy ezáltal elérjem a teljes lelki békét?
  • Miként válhatok az Atyaisten megnyilvánulásának a rejtelmes csatornájává?

Helyszin: A Szakszervezetek Háza, 4-es terem (Grigore Bălan nr.1)

A tanfolyam minden harmadik szombaton 18.30 órai kezdettel lesz megtartva.

További információkért írhatnak a következő e-mail címre: grupingeri@gmail.com

Események

Jóga tanfolyam[több]
Ajurvéda tanfolyam[több]
A Jóga Nemzetközi Napja[több]
Szellemiség Napok[több]
Angyalok és Arkangyalok Hete[több]
Tanfolyam az angyali entitásokkal való egységállapot megvalósításáért[több]
[összes esemény]