Săptămâna Spiritualităţii

Săptămâna Spiritualității are ca scop îmbunătățirea calității vieții pe toate planurile prin informațiile teoretice și metodele practice pe care le pune la dispoziția participanților.

Ea este o manifestare a grupului de yoghini din orașul Sfântu Gheorghe care la rândul lor au aflat, au aplicat cu succes și acum oferă cu abnegație tuturor celor care sunt deschiși să primească toate acestea.

Desigur o sănătate deplină este un scop comun la toate ființele umane. Aspirația la relații (de cuplu) fericite este încurajată de societate și setea de cunoaștere a fost dintotdeauna o caracteristică esențială a rasei umane. Puțini sunt însă cei care știu, că toate acestea există și se dezvoltă permanent și fără nicio excepție, pe fundalul realității spirituale care singură este eternă, fără limite și adevărată. Toate celelalte sunt iluzorice, dar nu în sensul, că ele nu există, ci pentru simplul motiv că ele sunt trecătoare.

Dar cum totul este Creația lui Dumnezeu Tatăl, nimic nu poate exista în afara Sa, și prin urmare orice domeniu benefic al vieții noastre ne poate readuce la Sursa Supremă a oricărei existențe.

În cadrul Săptămânii Spiritualității diferitele aspecte ale vieții cotidiene se dezvăluie a fi ACUM și AICI tot atâtea șanse de evoluție spirituală și de bucurie pentru noi toți.

Vă aşteptăm cu drag!

Evenimente

Curs Yoga[mai mult]
Curs de Ayurveda[mai mult]
Ziua Internațională Yoga[mai mult]
Săptămâna Spiritualităţii[mai mult]
Săptămâna Îngerilor şi a Arhanghelilor[mai mult]
Curs de comuniune cu entităţile angelice[mai mult]
[toate evenimentele]