Complexul Cenuşăresei şi cum să ne vindecăm de el

de Adina Gheorghe

Ce este complexul Cenuşăresei?

Complexul Cenuşăresei a fost descris de Colette Dowling în cartea sa ”Complexul Cenuşăresei - Teama femeilor de independenţă”. Ea l-a definit ca fiind frica femeilor de independenţă, ca o dorinţă inconştientă de a fi luate în grijă de către alţii. Această tendinţă inconştientă este una din cauzele care menţin femeile în relaţii disfuncţionale sau le fac incapabile să-şi găsească un iubit şi să se împlinească în cuplu într-o relaţie sănătoasă şi echilibrată.

[mai mult]

Principiul feminin arhetipal

Seria noastră de articole are ca subiect femeile şi se adresează femeilor. Faptul că feminitatea poate fi trezită, învăţată, dezvoltată este cunoscut de multă vreme. Tradiţiile spirituale orientale multimilenare, doctrinele chineze, tibetane, egiptene, arabe şi cele din India oferă un întreg evantai de exerciţii şi practici eficiente în acest sens.

[mai mult]

Descoperă comoara propriei feminităţi

de Oltea Mutulescu

Ţi-ai dorit vreodată să fii superfemeie?

Ți-ai dorit vreodată să fii femeia absolută, liberă, sinteza tuturor femeilor pe care le porţi în tine: iubita, amanta, inspiratoarea, magiciana, eroina, mama. Femeia care nu îl caută pe bărbat pentru a se simţi completă, ci îl caută pentru a-şi dărui şi a sărbători împreună cu el propria ei completitudine.

[mai mult]

Sărbătoarea de a fi tu însăţi

de Aida Călin

Societatea actuală este axată pe valori artificiale care au prăbuşit punţile de legătură cu aspectele sufleteşti şi spirituale. Multe femei se iau la întrecere pentru a fi „cea mai sexy”, „cea mai apreciată sau cea mai curtată”, „cea mai şi cea mai…”.

[mai mult]

Brahmacharya – continenţa sexuală

Conform viziunii sistemului Yoga, cuvântul „Brahmacharya” înseamnă continenţă, control, reţinere (chiar şi în sensul de abstinenţă), direcţionare spirituală şi o transmutare şi sublimare a energiei erotice la nivele mai elevate şi spirituale ale fiinţei umane, atât în cazul bărbaţilor, cât şi în cazul femeilor.

[mai mult]

Eşti ceea ce gândeşti

de Aida Călin

Înţelepţii şi stiinţa ne avertizează că suntem ceea ce gândim

Multă lume nu înţelege de ce natura gândurilor ne influenţează viaţa, care este importanța acestora pentru a avea o viaţă armonioasă şi cum gândurile produc propriu zis efecte.

[mai mult]

Confesiuni în aşternut

Cum să savurăm plăcerea

"Marele şi Unicul Orgasm Masculin" este un mit care îşi trăieşte ultimele zile. Stilul «iepuraş» al bărbatului nu acoperă nici pe departe plaja de dorinţe şi aspiraţii a cuplului, mai ales că nici nu prea este un stil. Aduce mai degrabă a goană ameţitoare spre “Marele Sfârşit”. Un sprint genital care ia startul doar pentru a fi încheiat cât mai repede.

[mai mult]

Ce trebuie să ştim despre relaţiile sacre?

de Aida Călin

Comuniunea sufletească în cuplu asigură succesul

Mulţi îşi doresc să aibă relaţii de cuplu de succes, dar nu au idee ce înseamnă aceasta. Ne punem deci întrebarea care sunt semnele succesului în acest caz? Să fie doar numărul anilor petrecuţi împreună? Cu cât mai mulţi ani, cu atât cuplul este un model de succes? Oare aşa să fie?

[mai mult]

Codul secret al continenţei amoroase

de Oltea Mutulescu

Ce este continenţa amoroasă?

Continenţa amoroasă este enigma supremă a erosului, ultima frontieră a sexualităţii. O metodă orientală străveche, mereu actuală, mereu provocatoare.Te ajută să explorezi un nou tip de orgasm, te conduce pe o culme a plăcerii unde nu există limită de timp.

[mai mult]

Evenimente

Curs Yoga[mai mult]
Curs de Ayurveda[mai mult]
Ziua Internațională Yoga[mai mult]
Săptămâna Spiritualităţii[mai mult]
Săptămâna Îngerilor şi a Arhanghelilor[mai mult]
Curs de comuniune cu entităţile angelice[mai mult]
[toate evenimentele]